Prelansering av nettbutikk

Multitechnic AS presenterer vår nye webshop i dag, vi ønsker at våre kunder skal få ta i bruk butikken men vi er ikke helt lanseringsklare, vi må holde igjen litt på login og ordremodulen siden vi har så utrolig mange varer og kunder som skal legges inn korrekt. Vi kommer tilbake etter sommerferien med informasjon om når vi kjører full lansering!

Mamut webbutikk var fin da den kom på 90-tallet, men mange har ønsket at vi oppdaterte oss litt der, dette for at det skal være lettere å se priser og lagerstatus. vi har mye inne til enhver tid men med dette nye systemet blir vi enda flinkere til å fylle opp med produkter. Ordremodulen gir deg som kunde også tilgang til tidligere kjøp og ordrehistorikk slik at du lettere kan se hva du har handlet.

Vi har brukt mye tid på pedagogikk i nettbutikken slik at du som kunde lettere skal kunne bruke den, vi har gruppert lengder og farger av samme produkt slik at du ikke får 38 varianter av samme kabel når alt du vil er å finne den sorte 3m DMX kabelen. Vi har også gjort andre sektorer blavennlige slik at du ser utvalg når du skal velge. Ta gjerne en titt, velkommen!

http://www.multitechnic.no