De smarteste løsningene finner du hos Admiral Staging, kabelkroker, traller til baseplater, quick koblinger til lys, trussvogner, dansematte traller, cable guides, meat racks, you name it. Mange av produktene til Admiral Staging er modulbaserte, så har du i dag en 210cm meat rack, så kan du ha en dansemattetralle til 160cm matter i morgen. Admiral Staging har lagd de utroligste produkter som letter livet til mange scenearbeidere hver dag. Sjekk ut flere produkter i vår webbutikk https://www.multitechnic.no

Dansemattetralle

Et av de nyeste oppfinnelsene vi har solgt veldig mange av er de geniale dansemattetrallene “Ballet floor cart”, en enorm besparelse av tid og krefter samtidig som det holder mattene pene lengre også. Disse trallene finnes i 180cm, 210cm og 230cm, som er tilpasset dansematter med bredde 150cm, 160cm og 200cm.

Trussvogner

Et av Admiral Staging mestselgende produkter er trussvognen “Dolly Strong Boy” og skillelister “Truss carrier” som stabiliserer lasten på vognen. Trussvognen er fleksibel og kan handtere både 30 og 40 truss, vognen er lett og stable bort når de ikke er i bruk og veien bare 10kg.

Baseplatedolly

Hva er vel ikke mer irriterende enn store tunge baseplater som okkuperer plass i lastebilen? Baseplatedolly “Baseplate dolly” fra Admiral Staging er en praktisk løsning som har plass til 6 baseplater, og denne har også spor til lokk og fester til butterflylåser.

Kabelkroker

Har du store mengder tykke kabler som går langs linjene, ofte behov for å gjøre endringer? da er kabelkroker “cable hook” fra Admiral Staging perfekte for deg, sterke og fleksible kroker som er lett å hekte på truss, finnes i to fasonger, en normal S og en S med større “mage”.

Sidelystårn

Lette og pene sidelystårn “Sidelight towers ​” med stor kapasitet, disse tårnene er heisbare så du får løftet opp sidelysene. Praktisk til store scener med mange produksjoner i løpet av en dag, her kan du også bruke den superpraktiske quick koblingen “Qwiqr”.

Vintage lamper

Admiral lager også disse vakre vintage lampene som blir brukt som eyecandy på konserter og teaterscener, sist ble disse brukt på DDE´s julekonsert som ble sendt på NRK. Admiral Vintage lamper kan du få i 38cm og 53cm i diameter, har et lag med gullmaling på innsiden som gir den ekstra gløden.

Sjekk ut de andre produktene fra admiral Staging på ekstern side, ta kontakt med en av våre dyktige selgere for priser og tilgjengelighet, Multitechnic har lagerført produkter fra Admiral Staging og er Norges hoveddistributør. http://admiralstaging.com