EA5 serien

Audiocenter Norge er musikalske høyttalere som må oppleves, Audiocenter har en rekke konserthøyttalerer til sal og scene, fleksible og avanserte installasjonssystemer til offentlige rom med dantestyring. Sjekk ut flere produkter i vår webbutikk https://www.multitechnic.no

Multitechnic AS har et stort demorom i Caspar Storms vei 12 der vi kan ha demo på lydsystemene vi leverer. Vår lydavdeling har kompetanse på lyddistrubisjon, utmålinger av areale og kan hjelpe deg med å henge opp lydsystemer med gode og profesjonelle produkter. Våre installasjoner av Audiocenter oppleves som en vesentlig oppgradering av lydsystemet ditt.

L65+L65S

Audiocenter bruker velkjente komponenter i sine høyttalere som Danske PASCAL AUDIO forsterkermoduler, og Spanske BEYMA sine elementer. Det som kjennetegner Audiocenter produktene er stor vokaltydlighet og varm lyd, DSP modulen i forsterkeren fasekorrigerer lyden og prosesserer den slik at det som kommer ut blir slik det er ment å høres ut. Kom innom og lytt på musikalske høyttalere som må oppleves!

Installasjon

Artist T4

Audiocenter Norge feirer 20 år og kommer derfor med den nye installasjonsserien Artist, her får du en fleksibel installasjonsserie med alt fra den lille Artist T3, til line arrayet T6 og søylesystemer som dekker alle rom og saler. Systemet har også to linjeforsterkere og en matrise modul som har Dante innebygget.

Artist T65

Line Array

Audiocenter er på verdensbasis en av de største produsentene av konsertsystemer, Line Array fra Audiocenter henger i de største konserthaller og på utallige sportsarenaer verden over. Alt fra den lille K-LA28-MA/SP + K-LA118 til den største 2×12″ K-LA212-DSP. Ny av året er K-LA12A, en aktiv singel 12″ med to horn i et kompakt format, tilhørende sub er K-LA118A. Audiocenter sine produkter passer til alt fra club, kirker, auditorium, konsertsaler og teaterscener.

Alle line arrayene er aktive med onboard DSP som prosesserer lyden og fasekorrigerer signalet så lyden ut er så optimal som mulig. Audiocenter – musikalske høyttalere som må oppleves!