DYLOS er den avanserte pikselkomposer og mediemotoren som driver ONYX. Sjekk ut flere produkter i vår webbutikk https://www.multitechnic.no

Gå langt utover en pikselkartlegging og opplev DYLOS. Lag den kraftigste FX med letthet. Få tilgang til hundrevis av varianter av mediefiler eller effekter. Eksperimenter og juster til effekten bare er perfekt. DYLOS gir operatøren en full mediemotor uten begrensninger. Denne pikselkomposeren er lett tilgjengelig og fullt integrert i arbeidsflyten til ONYX, og er veldig lett å hente opp. Ubegrensede kombinasjoner, fleksibel avspilling. DYLOS brøyter virkelig ny grunn ved å kombinere en tradisjonell miksekonsoll med en avansert mediemotor i et totalt integrert system.

Designprosessen

Kreativ kontroll med DYLOS er virkelig ubegrenset, og tilbyr designeren et utrolig mangfoldig verktøysett for full ytelsen med organiske fargekomposisjoner og animasjoner. DYLOS forbedrer designprosessen og oppmuntrer til lekne eksperimenter i stedet for en altfor teknisk og uinspirerende tilnærming til tall og verdier. DYLOS er morsomt å bruke og enkelt å navigere, slik at designeren kan fokusere på den kreative prosessen.

Grafikkbehandling

Basert på et fullt 3D-miljø og kraftig grafikkbehandling, er DYLOS-motoren designet fra grunnen for kraft og ytelse for å administrere titusenvis av parametere med letthet. DYLOS-arbeidsflyten er naturlig og følger den samme velkjente tilgangen til et hvilket som helst vanlig scenelys som er programmert med ONYX. DYLOS er tilgjengelig når som helst når det kreves dynamisk kontroll av farger og intensitet, integrert i driften av konsollen, og tilbyr sømløs programmering og avspilling gjennom det optimaliserte brukergrensesnittet av live forhåndsvisninger, miniatyrbilder, bibliotek og FX nettlesere og dynamisk parameterkontroll.

1100 mediefiler

Obsidian Control Systems tilbyr alle brukere av DYLOS en nøye utvalgt innholdspakke med over 1100 mediefiler i mange kategorier. Optimalisert for DYLOS-motoren, og lar brukerne fordype seg i systemet for umiddelbare resultater. I tillegg til denne store mediesamlingen, kan alt tilpasset brukerinnhold importeres når som helst i nesten hvilken som helst kodek og størrelse. Innhold er alltid optimalisert av DYLOS for perfekt replay og umiddelbar tilgang.