Elation har scenelys med høy kvalitet: Elation Artiste serien består av en rekke lamper av høy kvalitet, serien har LED kjerner, full CMY, roterende bladsystem, gobohjul og pene fargehjul. Elation ble startet i 1992 og har hovedkontorer i både Nederland og i Los Angeles USA. Sjekk ut flere produkter i vår webbutikk https://www.multitechnic.no

Full fart i Europa.

Som en av verdens ledende leverandører av belysning og visuelle løsninger, er Elation stolte av å være i forkant av scenelys utviklingen, Elation har scenelys med høy kvalitet. Som et selskap i ekspansjon i et voksende utvalg av markedssegmenter, er sjansen stor for at du har opplevd Elation-belysning på en konsert, live musikkarena, event eller utested. Eller kanskje har du sett oss på det siste luksuriøse cruiseskipet, på teatret eller på et topp TV-show. Vi fortsetter å være en del av bransjens mest spennende prosjekter over hele kloden og referanselisten vår vokser stadig.

Elations europeiske virksomhet ble grunnlagt i 1992 og hadde hovedkontor i Los Angeles, og ligger sentralt i den sørøstlige delen av Nederland. Anerkjent for vår forpliktelse til Total Support, designer og produserer vi et omfattende utvalg av innovative, men likevel konkurransedyktig priset, belysnings- og videoprodukter anerkjent for sin innovasjon og utmerkede kvalitet. Fra utladningspærer til LED, intelligente til konvensjonelle, blir Elation-produktene i økende grad brukt av lysdesignere over hele verden.

Brand og merker

Elation har under sin paraply, Obsidian og Magmatic. Obsidian har vokst seg store og presenterer i år flere store styreflater med mye arv fra Martin Lighting konsollene, Onyx som den nye platformen heter har samme gode arbeidsflate som tidligere konsoller og er utviklet med tanke på en trofast brukerskare. Sjekk ut vår guide her: Obidian

Innovative lamper

Elation baner vei med hybridlamper med patentsøkte optiske systemer, mens de fortsetter å sette nye effektivitets- og ytelsesstandarder innen Platinum lampe og LED-teknologi.

En rekke innovative produkter har oppnådd bransjepriser som den IP65-klassifiserte Proteus ™ -linjen med utendørs bevegelige hoder, Artiste ™ -linjen med kreative bevegelige hoder, Fuze ™ -serien med dynamiske vaskelys, Platinum FLX ™ hybrid bevegelige hoder, og listen fortsetter å vokse.

Denne forpliktelsen til å alltid søke ny teknologi som kan hjelpe belysningspersonell til å oppnå sin kreative visjon og fullføre enhver jobb, stor eller liten, til rett tid og innenfor budsjettet, har vært kjernen i Elations suksess og har løftet selskapet til en av de viktigste aktørene i underholdningsbransjen.

Multitechnic AS har vært importør av Elation i Norge siden 2011. I første kvartal 2020 leverte vi 23 Artiste Picasso til Nationalteatret i Oslo.