Verdens største leverandør av gaffa til scene og teater, nå også med miljøvennlig gaffateip! Multitechnic AS har Le Mark produkter på vårt lager i Caspar Storms vei 12 på Alnabru i Oslo. Vi er Norges største distributør og importør av LeMark Teip. Sjekk ut flere produkter i vår webbutikk https://www.multitechnic.no

Alt kan fikses med gaffa…

Påstand eller sannhet, dette spørsmålet har man visst svaret på lenge i vår bransje, alt kan fikses med gaffa, gitarstativer, tepper, scenegulv, kabler, scenelys, høyttalere, til og med til medisinsk bruk når man har små blødende sår eller en brukket fot kan det fikses med gaffa, her er det bare fantasien som setter grenser! (Ved alvorlig skader, oppsøk lege!)

Den skal aldri slippe og den skal aldri sitte fast.

Dette er oppskriften på en god gaffateip, og det er her kvalitet skiller billig og dyr teip. Men her blir også mange lurt, vi tar en tilfeldig utvalgt gaffa fra en volumselger som har butikker fulle av billig gaffa, den sitter fast i kabler, og tåler ikke at solen varmer den opp, da blir festemidlet til grøt og det blir umulig å få av. Den billige teipen koster i skrivende stund 32,90,- ink. moms. pr rull, men legg merke til en viktig liten detalje, den er bare 10m lang… Sammenlignet med vår 50m rull, som du får rabattert ved å kjøpe en eske på 24stk så koster 50m av billigrullen 59,50,- ink. moms. mer enn vår profesjonelle teip! Tenk at billigrullen faktisk er dyrer enn profesjonell teip. Kjøp Le Mark CT50050BK som er matt i forhold til billigteipen, og vesentlig sterkere samt at du slipper limrester på alt du eier.

Verdens første miljøvennlige gaffa.

Le Mark har tatt lederrollen i utviklingen av gaffateip, nå får vi inn kassevis av miljøvennlig teip til scene og teaterbruk. Nye tider i bransjen gjør det viktig å være på offensiven når det kommer til miljø, vi vil anbefale alle å prøve en sending med denne nyvinningen til Le Mark. Les pressemeldingen her. Le Mark launches environment friendly tape

Utvalget:

Utvalget av teip fra Le Mark er vannvittig stort, fra vanlig PVC isolasjonsteip til spesialteip for dansematter, aluminiums teip, konsollteip (scribbletape), fluoriserende gaffa teip, vanlig gaffa (blank, matt og supermatt), varselbånd, dobbeltsidig teip, checked teip, failed teip og ikke minst flight case label (tour label), de fleste teiper og label kan du få print på også!

Dirty Rigger

Le Mark har også andre merker under sin paraply, her finner vi Dirty Rigger som er hansker, bagger og verktøy til bransjens tøffeste riggere. Spesialhansker til tau, klatring i truss med ekstra godt grep, med full fingre eller uten og halv med åpen tommel, peke og langefinger, Dirty Rigger har også kvinnestørrelser som vi lagerfører og har stadig etterspørsel om!