Obsidian Control Systems er nå ute med den omfattende distribusjons serien NETRON ™. produkter er klar til å sendes fra vårt lager. Sjekk ut flere produkter i vår webbutikk https://www.multitechnic.no

NETRON tilbyr smarte løsninger for profesjonell belysning og AV-bransjen. NETRON-produktene er utviklet med tanke på brukeren, og kombinerer tøff maskinvare med smart programvare for rask oppsett og solid ytelse. Robuste og pålitelige, alle NETRON-produkter er enkle å konfigurere, enten via den interne OLED-skjermen og onboard knapper eller det integrerte, moderne nettmenysystemet, som fungerer fra PC, MAC og hvilken som helst mobil enhet.

Med økende antall scenelys og kontinuerlig vekst i antall universer som brukes på et show, har behovet for pålitelig datadistribusjon aldri vært større. Obsidian Control Systems har designet NETRON for å være den perfekte løsningen til en god pris.

NETRON-serien Ethernet til DMX noder

NETRON EN12

EN12: NETRON EN12 er en kraftig Ethernet til DMX-node med tolv RDM-kompatible porter. Lett å konfigurere med en rekke integrerte forhåndsinnstillinger pluss et bredt utvalg av avanserte merge- og rutefunksjoner. Det er den ideelle enheten for liveproduksjon eller installasjoner som krever et stort antall fysiske DMX-porter. En fleksibel styringsport muliggjør tilbakekalling av forhåndsinnstillinger, rutinger, fusjoner eller noen av de interne cues.

NETRON EN4

EN4: NETRON EN4 er en kraftig Ethernet til DMX node med fire RDM-kompatible porter. Designet for liveproduksjon og installasjoner med et robust hus og høy prosesserings-ytelse, og tilbyr fleksible monteringsalternativer for rack, takstol, vegg eller DIN-Rail for å dekke enhver situasjon.

ETRON EP4

EP4: NETRON EP4 er en kompakt Ethernet til DMX node med fire RDM-kompatible porter. Det er konfigurerbart via den interne nettkontrollen og drevet over Ethernet eller via USB-C-tilkoblingen. Den støtter monteringsalternativer for fagverk, vegg eller DIN-skinne for å dekke enhver situasjon.

Alle Ethernet til DMX noder støtter sACN, Art-NET, RDM og tilbyr dynamisk fjernkonfigurasjon på nettet, mens interne forhåndsinnstillinger for de vanligste bruksområdene tilbyr plug-and-play-distribusjon. 99 cues kan lagres og tilbakekalles via web, display eller DMX-fjernkontroll for enkle frittstående avspillingsmuligheter.

Tre RDM-splittere gjør serien komplett

NETRON RDM 6XL

RDM 6XL: NETRON RDM 6XL er en robust og kompakt DMX / RDM-splitter. Den er designet for liveproduksjon og installasjoner, og har seks opto-isolerte 5pin XLR-utganger, foran eller bak DMX In- og Thru-porter, låsende kontakter, pluss fleksibelt monteringsalternativ for rack, takstol, vegg eller DIN-skinne for å dekke enhver situasjon.

NETRON RDM 645

RDM 645: NETRON RDM 645 er identisk med RDM 6XL, men tilbyr installasjonsvennlige ESTA-kompatible RJ45 DMX-porter foran og bak.

NETRON RDM 10

RDM 10: NETRON RDM 10 er en førsteklasses hybridsplitter. Dobbelt DMX-inngang, 10-porters RDM-splitter, fusjon og EtherDMX Node er samlet i RDM 10 med et avansert funksjonssett for å dekke et bredt utvalg av applikasjoner. 99 interne cues, forhåndsinnstillinger fra fabrikk og brukerspesefikke innstillinger, pluss styringsporter gir en unik kombinasjon av flere enheter for å løse mange oppgaver i en kraftig enhet.