Refined by Passion: Obsidian Control Systems er gamle Martin Lighting og kombinerer over 25 års erfaring med å utvikle profesjonelle løsninger for underholdningbransjen, og teaterbelysning. Multitechnic AS har vært importør i Norge de siste 10 årene. Sjekk ut flere produkter i vår webbutikk https://www.multitechnic.no

Grunnpilarene til Obsidian er:

Laget av profesjonelle – Programvare og maskinvare designet for fagfolk til å yte på høyeste nivå
Høy verdi – Ledende teknologi og design gjort tilgjengelig ved å tilby rimelige løsninger
Intuitivt – Våre produkter er enkle å bruke – enten du er en erfaren lysdesigner på høyt nivå, eller en programmerer som elsker utfordringer, er Obsidian-produkter skapt for proffesjonelle.
Arven fra R&D teamet til Martin Lighting går helt tilbake til 1992 med den prisbelønte CASE-konsollserien, MAXXYZ-konsollen, Eureka og Maxedia Media Servers, M-Series / M-PC-plattformen til en ny utvikling av lysstyringssystemer. Våre produkter er designet og vedlikeholdt av profesjonelle innen scenelys som tilbyr et bredt spekter av lysmiksere, inkludert utmerkede inngangsnivåalternativer. Brukere kan snakke direkte med vårt innovative team, fordi vi lager produktene våre med tanke på brukeren.

ONYX NX4

NX4 er flaggskipet i Obsidian ONYX serien.

NX4 er en omfattende funksjonsspekket lysmikser. Med god kombinasjon av motoriserte og manuelle fadere, og med en rekke avspillingsknapper tilbyr NX4 44 avspillinger totalt i en kompakt, men likevel ekstremt kraftig pakke. Som et medlem av den innovative ONYX-plattformen fra Obsidian Control Systems er NX4 funksjonsrik og har masse kapasitet. NX4 har en lyssterk full HD-berøringsskjerm; 8 programmerbare enkodere; dedikert intensitetsenkoder; en informativ mini-berøringsskjerm; fullt tastatur og kommandoseksjon og en dedikert GM.

To uavhengige avspillingsseksjoner gir øyeblikkelig tilgang. Hovedavspillingen med 10 motoriserte fadere, pluss 10 avspillingspar gir mulighet for raske sideforandringer, mens underavspillingen med 12 faders og 12 avspillingsknapper, gjør at viktige cues alltid kan være ved brukerens fingertupper.

Kvalitetskomponenter

Ved å bruke det siste innen komponenter inneholder NX4 en kraftig ny Intel Hexa-Core-prosessor, høyhastighets NVMe SSD-disk og 16 GB DDR4 RAM. Raske oppstartstider, øyeblikkelig drift og muligheten til å behandle 64 universer rett i konsollen, uten behov for kostbare eksterne nettverkskomponenter resulterer i enestående kraft i denne formfaktoren. NX4 er ergonomisk med sine motoriserte avspillingsfadere, kort dybde, enkel skjermtilgang , full ONYX-kommando- og tastaturseksjon og lyssterk justerbar HD-berøringsskjerm. Den er alltid klar til å kjøre de største forestillingene og showene!

ONYX er en videreutvikling av Martin Lighting sin M-Series

Med fire DMX-porter, Timecode, Midi og doble Gigabit-porter for opptil 64 universer av Art-Net, sACN pluss ONYX X-Net-protokollen, har NX4 all tilkobling og kraft de stadig økende størrelsene på show krever. To ekstra 4K berøringsskjermer støttes for enda mer direkte tilgang på informasjon.