Startet i Nederland i 1991 Prolyte er verdenskjent for sin kvalitet! Multitechnic AS har vært med fra startet og opparbeidet seg stor kompetanse på produkter og bruksområder til Prolyte. Vi er Norges eneste med distributør status. Sjekk ut flere produkter i vår webbutikk https://www.multitechnic.no

Stagedex

Prolyte er verdenskjent for sin kvalitet og produserer kanskje mest i europa av scenemoduler til konsert, event og teater. Multitechnic er stolt Prolyte Partner og har standard og spesialplater fra prolyte. Vi har store mengder sceneben på lager og kan kjapt levere spesiallengder til din produksjon. Vi tegner opp catwalk og scener for deg med trapper og rekkverk så du leverer et trygt konsept. Standard 200×100 har ekstra forsterkning så de tåler 750kg i jevn belastning. Stagedex kommer i to modeller Basicline (ubehandlet, sort og akryl) og Topline (sort coating).

Prolyte Structures

Truss systemer for scenekonstruksjoner er kjernevirksomheten til Prolyte, her er det fire kategorier, ladder, triangel, square og rectangular truss, innenfor disse kategoriene så er det forskjellige styrker i trussen som avgjør bruksområdet. Fra store rektangulær truss i mothergrid til groundsupport scener bygget med H30V er produktserien svært fleksibel. Mange varianter av hjørner, box corners og T-kryss gjør Prolyte Struktures til førstevalget hos mange utleiefirmaer, scenebyggere og arenaer. Prolyte er verdenskjent for sin kvalitet i aluminium!

Prolyte Verto

Innovativt produkt fra Prolyte, Verto er et system du ikke bruker hammer eller pinner på, du skrur truss sammen. Verto har samme vektkapasitet som H30V. Verto gir deg friheten til å rigge lydløst og er perfekt for event og utleiebransjen.

Prolyte Chain Hoist Systems

Prolyte har to motorserier for krevende løfteoppgaver, Aetos og PLE serien. Aetos finnes i 250kg, 500kg, 1000kg og 2000kg varianter og er et av de mest spennende produktene innen løfteteknikk. kombinert med kraftige gir og sterk motor er disse arbeidshestene trofaste hjelpere på scener verden over. PLE serien er en litt enklere utgave men er også en storselger i teater og installasjon. I tillegg finnes en rekke taljer og tilleggsprodukter i Pro Lyft katalogen.