Tirsdager: Introduksjon til NETRON – 2 timers (første klasse 24 mars)

Lær om produktserien NETRON, som består av programmerbare distribusjonsbokser for lysstyring, Les mer om produktene her. Sjekk også ut flere produkter i vår webbutikk https://www.multitechnic.no

Onsdager: ONYX 101 – 3 timers (første klasse 25 mars)
Lær fra bunnen om ONYX plattformen, patching av lamper, til å lage enkle cues og effects.

Torsdager: ONYX Advanced – 3 timers (første klasse 26 mars)
Nye områder av de avanserte funksjonene i ONYX vil bli diskutert i fagforum som skal oppfordre deg som bruker til å lære mer og dypere. Mange er spente på den nye funksjonen DYLOS og hvordan pixel engine fungerer, her får du alt fra å lære å lage cues med DYLOS til mer avanserte playback strukturer. Selve arbeidsflyten i ONYX blir gjennomgått i dybden og hvordan man lager stilige effekter med ONYX.

Meld deg på her!

https://obsidiancontrol.com/events/Obsidian_online_classes

• Tips til andre aktiviteter

Vi i Multitechnic AS er like berørt av denne krisen som alle dere andre, men vi må holde hjulene i gang og på best mulig måte anbefale andre å gjøre det samme.

Vi kommer derfor her med noen råd til våre kunder på hva de kan bruke tiden til nå som teatrene, og spillestedene er stengte.

Bytt ut de gamle ethernet kablene.

Har du eldre CAT kabler gående mellom mikseposisjon og scene? kanskje har dere fremdeles analoge koblinger? Dette kan vi hjelpe dere med å få gjort noe med. Vi har store mengder CAT-7, Hybrider (Nettverk, strøm, video, fiber), ferdig terminerte fiberløsninger og masse annet bulk kabel liggende på hylla, nå er tiden inne for å oppgradere dette! Sjekk ut Hi-Fiber4 systemet her.

Rydde i gamle kabeltrekk i taket.

Admiral Staging har flotte løsninger for å guide kabler ned trekkene og også samle de pent i kroker på truss eller på rør, når du tvinner kablene rundt rørene/trussen så blir de veldig utilgjengelige for sene modifikasjon, de slites også fortere. Med Cable Hook fra Admiral legger du fint store mengder kabel langs med røret og kan lett bytte ut det du ønsker av kabler uten å måtte tvinne av hele kabel klusteret. Admiral Staging har også Snake Cable Guide som skånsomt bretter sammen kablene når du heiser eller senker riggen, det gir mange års bekymringsfri drift av lysriggen din.

Dansemattetraller

Mange kilo med dansematter liggende på mesaninen eller under scenen? gjør det vondt i ryggen bare med tanken av å måtte legge dem på? Da har vi løsningen for deg, Admiral Staging har laget en genial tralle som du lett ruller dansemattene av og på for enkel administrasjon og beskyttelse av dansemattene, du slipper å bære dem en meter… Store hjul og bremser på trallene gjør det til en lek å ta dem av og legge dem på scenen. Du forlenger ikke bare rygghelsen, men du får lengre levetid på mattene også! Vi har store mengder dansematteteip på lager om du også trenger dette.

Mye skade i molton?

Da kan du bruke tiden nå til å reparere molton med JC Joel molton tape, denne spesialutviklede tapen kan brukes på hull og rifter og har fin tøystruktur som passer på alle typer molton. Vi har tape på hylla! Sjekk også ut de andre teip variantene vi har fra Le Mark Group.